söndag, januari 28, 2007

Medan du sov...

Finns det något roligare än att jävlas med folk som har däckat på fester? Det är väl en aning barnsligt och elakt kanske, men det är ändå alltid lite underhållande att se deras min när de vaknar! :P

1. Måla personen med permanentpenna i ansiktet.
En klassiker, men funkar alltid. Dock är en mustasch ganska tråkigt (särskilt på killar). Var lite kreativ med pennan! Ansiktet är en vit duk, måla den!

2. Raka bort allt deras kroppshår.
Allra roligast på killar, eftersom de nämligen inte brukar uppskatta att man rör deras rövskägg :P
Ett litet tips är dock att, för allas bästa, att INTE RÖRA HÅRET PÅ HUVUDET.

3. Lägg en Snickers mellan skinkorna på dem.
Chokladen kommer smälta av kroppsvärmen, och när de vaknar kommer de ha en härlig, brun, kladdig sörja med små nötbitar fastkladdad i hela röven och byxorna.
"Du kanske borde börja med blöja igen?"

4. Det här funkar egentligen bara på killar med bögfobi och det kan kräva lite förarbete.
Se till att alla homofober på festen vet att det är en kille där som är bög (det allra bästa är ju om det faktiskt är sant, men lite lögner har ingen dött av). Den första av dessa killar som däckar drar ni ner brallorna på, lägger en kondom (med lite vitaktig tvål i) mellan hans skinkor (eller bredvid honom, om ni är mesar och inte vill röra hans häck). För de riktigt djärva finns tillägget "stoppa upp en banan i röven på honom", så att han känner sig lite öm när han vaknar på morgonen. (Bananen skall dock tas bort innan han vaknar, annars försvinner poängen)
Hans min när han vaknar och upptäcker allt är obetalbar!

Inga kommentarer: