torsdag, juni 12, 2008

Resfeber

Jag drabbades av akut resfeber igår kväll. En sån där elak sort, då man helt plötsligt får för sig att man inte alls vill åka och funderar på att ringa och avboka hela skiten.
Jag tycker inte om sånt...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du, det hade jag också igår! Men det berodde mer på att jag läste igenom familjens regler och schema och fick en knäpp av akut fallande självkänsla. Jag har ingen aning om jag kommer klara av det, Men jag är taggad och tänker göra mitt allra bästa.

Jag tog en glass och så blev det bra igen. Men man vet inte hur det blir, man kan bara lita på att man gör allt man kan för att få det att fungera. That's it.

kramar!! smsa om du vill prata av dig, ok? I'll be here.

Henriette sa...

Resfeber är inte roligt. Men jag tror du kommer över det i samma stund du sätter dig på planet.. Tänk vad roligt det kommer att bli! :D

Anonym sa...

Jag tror att resfeber är BRA, det gör hela upplevelsen starkare och mer spännande! Om det är till någon tröst så är du nog inte ensam om att känna så, det är helt naturligt! :) Själv är jag väl onaturlig som inte har känt mig nervös än, väntar nästan på att den känslan ska infinna sig haha...

Jag är övertygad om att det kommer gå bra! Dessutom är det här är ett äventyr som kommer ge en så otroligt mycket - hur det än kommer att gå! Och DET är ovärderligt! :)