torsdag, maj 29, 2008

So you think you can dance, Scandinavia...

Jag sitter och tittar på finalen av So You Think You Can Dance Scandinavia, och de har tagit in en gästjury: Mary Murphy från So You Think... i USA.
För att göra en lång historia kort: Kvinnan är sinnessjuk!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag tycker hon ar helskon! Vill se skandinaviska med.. ar det i samma klass som amerikanska?

billie sa...

hahaha, omg!! jag älskar mary murphy :D

Malou sa...

Jag har en enorm hatkärlek till Mary Murphy. Mest hat. Men mitt liv skulle var oändligt mycket tommare utan henne.

Anonym sa...

Jag har sett henne i tre versioner nu: Amerikanska, Australiensiska och skadinaviska. och hon är lika sinnessjuk i alla tre. men jag älskar det! När hon skriker, eller när någon är med på hennes "hot tamale train". Fan vad jag älskar det :D

Anonym sa...

En sak till som jag tänkt på. Jag skickade ju in all min info, och i profilen skrev jag då att jag inte hade körkort (för det hade jag ju inte i februari). men när jag skickade in alla handlingar så skickade jag också in kopia av mitt körkort (fram+baksida). Tror du att det kom med?

Jag känner mig jävla skyldig när jag ringer STS och tjatar. Och det gör mig arg. För jag tycker inte jag gjort något som bör få mig att känna mig skyldig. :( Jag vill ringa och fråga, damnit!

Vad tycker du?
Många kramar till dig! Hoppas du mår bra.

Anonym sa...

Nu såhär när jag tänker på det tycker jag faktiskt den danske jurymedlemmen verkade sjukare... iaf när han ställde sig upp och vrålade "Det er fedt!!!" :D o i övrigt låter danska bara som roule röule roule röule :)

De har inte sagt något om ankomstdatum... än. Jag har skrivit tidigast mitten av juli i min profil, men skulle helst önska att få åka augusti eftersom vi har mkt på gång nu i sommar. Vi fick vårt hus sålt, btw. Och flyttar i början av aug... så jag vill helst vara hemma för det.

Är inte nervös för engelskan eller att det är något fel på mig. Det enda jag är nervös för är om jag inte är vad de söker. Fast då är det ju egentligen inte mitt fel ändå.

Håll tummen!!
kramar!